Historik

2013

Curitiba grundas av Martin Mella, Rickard Buhré och Christian Nilsson med bas på Ringvägen i Stockholm. Partnerskap med Riverbed och Talari Networks etableras. Första klientkontrakten landas.

2014

Lansering av den operationella tjänsten Curitiba Care Base (TM). Partnerskap med Palo Alto Networks etableras. Flytt till nytt kontor på Skeppsbron. SD-WAN lösningarna börjar ta form.

2015

Curitiba har nu sedan starten bidragit till att stärka nät-team, implementerat prestandaförbättringar och infört ny teknik hos 10 av Sverige top-50 företag. Erbjudandet omfattar 3 huvudområden: Stöd för nätgrupper, SD-WAN & Optimering och Snabbare Applikationer

2016

Beslut om tillväxt är taget. Curitiba rekryterar. 2016 blir ett rekordår i summering och årets kickoff förläggs till New York.

2017

Ett rekordår i tillväxt både på personalsidan och med affärer. Curitiba inför en organisation som kan växa både Systemintegrationsområdet och Konsultverksamheten. As-a-service åtaganden växer starkt! Kickoffen blev till Hongkong.

2018

Ytterligare ett rekordår som i slutändan resulterar i Gasellnominering och utökat team inom både på teknik-, försäljnings- och ekoniomidelarna. Under året färdigställs de nya lokalerna. Årets kickoff sker i San Francisco i september.

2019

Redan långt innan året är slut står det klart att det är ytterligare ett rekord i tillväxt både vad gäller åtaganden såväl som team. Med 7 CCNP certifierade konsulter - och fler på gång - är teamet starkare än någonsin. Efter kickoff i London siktar vi på fortsatt expansion in i 2020.