Lediga Tjänster

SIFFERÄLSKANDE EKONOMIASSISTENT TILL SNABBVÄXANDE CURITIBA!

Söker du efter ett givande deltidsjobb under din studietid? Om du älskar siffror, ekonomi och administration kan det vara dig vi ännu inte har i vårt team! Curitiba söker dig som är positiv, noggrann, redo att engagera dig och har ett sinne för ekonomi och administration.

INFORMATION OM POSITIONEN
Curitiba söker en Ekonomiassistent på deltid 2 dagar i veckan. Arbetstiderna är flexibla och du och dina kollegor sitter centralt i nyrenoverade lokaler på Skeppsbron 16 i Gamla Stan. Curitiba växer starkt och du kommer att bidra inom ett viktigt område från din första dag hos oss.

Anställningen är en projektanställning mellan 2019-06-01 och 2019-12-31. Det finns goda möjligheter till utveckling och fortsatt anställning på Curitiba. Tjänsten rapporterar till VD. Placeringen är på Skeppsbron 16 i Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiassistent är du centralpunkten för administrationen på Curitiba och du har en mycket varierande roll. Du kommer till exempel att:
- Hantera inkommande fakturor och lägga upp betalningsuppdrag
- Hantera utgående fakturor, både fysiska och e-fakturor
- Kontrollera reskontra
- Följa upp tidrapporter och ta fram fakturaunderlag
- Ta fram månadsvisa nyckeltal för verksamheten
- Hantera utskrifter, post och beställningar av kontorsmaterial
- Sammanställa utlägg och stämma av verifikationer mot kontoutdrag
- Utföra bokningar och skicka ut information till teamet
- Medverka med administrationen vid onboarding av nya kollegor
Tjänsten passar dig som är tycker om ordning och reda, gillar siffor och är prestigelös. Vi tror att du är öppen för vad som behöver göras och inte rädd för att fråga om hjälp. Du bidrar också till en god teamkänsla!

VI SÖKER DIG SOM
- Är mitt i en högskoleutbildning inom ekonomi och har något eller några år kvar till examen
- Är bekväm med Officepaketet och har stor vana som användare av PC eller MAC

DET ÄR MERITERANDE OM DU
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
- Har erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter
Vi tror att du som ansöker älskar siffor, ordning och reda och administration, och att du trivs med möjligheten att arbeta självständigt och delvis etablera ett eget arbetssätt. Du är heller inte rädd för att driva saker tills de är slutförda.

OM CURITIBA
Curitiba är NÄTVERKSSPECIALISTERNA. Sedan starten 2013 är vi Systemintegratör inom Datanätverk med Konsultverksamhet inom samma område. Inom Systemintegrationsområdet ligger fokus på avancerade nättjänster, SD-WAN och Nätverkssäkerhet. Bland Curitibas kunder återfinns bland andra Boliden, Sweco, Nynas, Plastal, Max Matthiessen, Svea Ekonomi, Visolit, Tele2, Atos Worldline, Roxtec, SOS Alarm med flera större svenska och nordiska företag. Bland Curitibas leverantörer återfinns idag Riverbed, Talari Networks (Oracle), Palo Alto, HP Aruba och Cisco. Curitiba AB har fått utnämningen Di Gasell 2018 och har visat god lönsamhet sedan starten. Idag är vi 13 medarbetare med en omsättning på SEK 18 M.
Curitiba befinner sig nu i stark expansion. Under de kommande åren ska Curitiba etableras som det naturliga valet som NÄTVERKSSPECIALIST för svenska och nordiska Enterprise kunder. Det sker i en tid när omvandlingen inom Wide Area Networks driver effektivisering, utveckling och efterfrågan på SD-WAN och allt starkare nätberoenden stärker efterfrågan på avancerade nätverkstjänster och nätverkssäkerhet. För Curitiba innebär detta en betydande expansion på personalsidan.

HUR DU SÖKER
Ansökan med en kort beskrivning av dig själv samt betygsutdrag skickas med ämnesraden ”Ekonomiassistent 2019” till: rekrytering@curitiba.se. Frågor om tjänsten besvaras av Martin Mella per mail martin.mella@curitiba.se.

Positionen har konkurrenskraftiga villkor samt mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.


2 x SENIORKONSULTER NÄTVERK TILL SNABBVÄXANDE CURITIBA!

Arbetsplats: Skeppsbron 16, Stockholm
Startdatum: 2019-04-30 eller enligt överenskommelse

Söker du en plats i ett team med likasinnade nätverksproffs? Är det dags för dig att ge dig in i något nytt? Om du älskar nätverk kan det vara dig vi ännu inte har i vårt team! Curitiba söker dig som är erfaren, redo att engagera dig och med vilja att fortsätta att utveckla det du är bäst på!

INFORMATION OM POSITIONEN

Curitiba söker 2 Seniora Nätverkskonsulter. I arbetet som Senior Nätverkskonsult utför du kvalificerade uppgifter inom nätverksområdet. Du hjälper Curitibas kunder i både kortare och längre uppdrag och utför också Proof of Concepts och Presale arbete. Curitiba växer nu kraftigt med bas i nyrenoverade lokaler på Skeppsbron 16 i Gamla Stan. Du kommer att bidra inom ett viktigt område från din första dag!

Anställningen är i form av tillsvidareanställning med start 2019-01-31 eller enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till snabb utveckling på Curitiba.

ARBETSUPPGIFTER
Som Senior Nätverkskonsult är du centralpunkten för tekniska utmaningar på det uppdrag eller det projekt du arbetar i. Du har en mycket varierande roll och kommer till exempel att:
- Felsöka i stora och avancerade nät
- Införa ny funktionalitet
- Bygga nya nät
- Delta i driften av avancerade Enterprise-, Service Provider- och Multi Tenant nätverk
- Bidra i utvecklingen av Curitibas nätverkstjänster

Tjänsten passar dig som är driven, gillar nätverk och är prestigelös. Vi tror att du är öppen för vad som behöver göras och heller inte rädd för att fråga en arbetskamrat om hjälp även då du är erfaren. Du bidrar också till en god teamkänsla!

VI SÖKER DIG SOM

- Har en teknisk utbildning och har jobbat minst 5 år som nätverkstekniker eller konsult
- Har kunskaper motsvarande Cisco CCNP R&S eller liknande

Det är meriterande om du
- Har en teknisk specialitet inom tex Routing, Datacenter, Wireless, Service Provider eller Networking inom i multi tenant miljöer
- Har erfarenhet av ett flertal leverantörer
Vi tror att du som ansöker älskar nätverk, felsökning och att bygga om och bygga nya nätverk, och att du trivs med möjligheten att arbeta både självständigt och i grupp. Du är heller inte rädd för att driva saker tills de är slutförda.

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid

LÖN

Konkurrenskraftigt ersättningspaket erhålles

KONTAKT

Ansökan och frågor kring tjänsten skickas med ämnesraden ”Seniorkonsult 2018” till: rekrytering@curitiba.se


2 x NÄTVERKSTEKNIKER

Arbetsplats: Skeppsbron 16, Stockholm
Startdatum: 2019-04-30 eller enligt överenskommelse

Söker du en plats i ett team där du vill utvecklas tillsammans med erfarna nätverksproffs? Om nätverk är ditt framtida specialområde kan det vara dig vi ännu inte har i vårt team! Curitiba söker dig som är redo att engagera dig, villig att certifiera dig och att fortsätta utveckla det du är bäst på!

INFORMATION OM POSITIONEN

Curitiba söker 2 x Nätverkstekniker. I arbetet som Nätverkstekniker jobbar du brett med uppgifter inom nätverksområdet. Du hjälper Curitibas kunder i uppdrag och projekt. Curitiba växer nu kraftigt med bas i nyrenoverade lokaler på Skeppsbron 16 i Gamla Stan. Du kommer att bidra inom ett viktigt område från din första dag!

Anställningen är i heltid med start 2019-01-31 eller enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till snabb utveckling på Curitiba.

ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverkstekniker har du en mycket varierande roll och kommer till exempel att:
- Felsöka i stora nät
- Införa ny funktionalitet
- Bygga nya nät
- Delta i driften av Enterprise-, Service Provider- och Multi Tenant nätverk
- Delta i driften av Curitibas nätverkstjänster

Tjänsten passar dig som är driven, gillar nätverk och är prestigelös. Vi tror att du är öppen för vad som behöver göras och heller inte rädd för att fråga en arbetskamrat om hjälp även då du är erfaren. Du bidrar också till en god teamkänsla!

VI SÖKER DIG SOM

- Har en teknisk utbildning och vill arbeta som nätverkstekniker
- Har kunskaper motsvarande Cisco CCNA eller liknande

Vi tror att du som ansöker älskar nätverk, felsökning och att bygga om och bygga nya nätverk, och att du trivs med möjligheten att arbeta både självständigt och i grupp. Du är heller inte rädd för att driva saker tills de är slutförda.

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid

LÖN

Till tjänsten hör ett konkurrenskraftigt ersättningspaket

KONTAKT

Ansökan och frågor kring tjänsten skickas med ämnesraden ”Nätverkstekniker 2019” till: rekrytering@curitiba.se