Historik

2013

Curitiba grundas av Martin Mella, Rickard Buhré och Christian Nilsson med bas på Ringvägen i Stockholm. Partnerskap med Riverbed och Talari Networks etableras. Första klientkontrakten landas.

2014

Lansering av den operationella tjänsten Curitiba Care Base (TM). Partnerskap med Palo Alto Networks etableras. Flytt till nytt kontor på Skeppsbron. SD-WAN lösningarna börjar ta form.

2015

Curitiba har nu sedan starten bidragit till att stärka nät-team, implementerat prestandaförbättringar och infört ny teknik hos 10 av Sverige top-50 företag. Erbjudandet omfattar 3 huvudområden: Stöd för nätgrupper, SD-WAN & Optimering och Snabbare Applikationer

2016

Beslut om tillväxt är taget. Curitiba rekryterar. 2016 blir ett rekordår i summering och årets kickoff förläggs till New York.

2017

Ett rekordår i tillväxt både på personalsidan och med affärer. Curitiba inför en organisation som kan växa både Systemintegrationsområdet och Konsultverksamheten. As-a-service åtaganden växer starkt! Kickoffen blev till Hongkong.

2018

Året har startat starkt och teamet växer på teknik-, försäljnings- och ekoniomisidan. Under Q1 färdigställs de nya lokalerna. Nu siktar vi mot årets kickoff i San Francisco i september.